Ispiši ovu stranicu

HOSTEL PLUS

Hostel  Plus nalazi se u samom centru Vinkovaca, i ogranak je Hotela Kunjevci. Novoizgrađeni i vrhunski uređen Hostel Plus otvoren je kako bismo izašli ususret našim gostima čiji  brzi životni tempo, brojne poslovne obveze i urbani način života stvaraju potrebu za smještajem na lokaciji udaljenoj svega nekoliko stotina metara od svih administracijskih, kulturnih i zabavnih središta u Vinkovcima.

Osim što ćete svoje obveze moći obavljati u najkraćem mogućem roku, mi ćemo se pobrinuti i da se ugodno osjećate, odmorite i osjetite svu širinu slavonskog gostoprimstva.
Posebno bi naglasili da u restoranu Hostela Plus koji odiše intimnom i ugodnom atmosferom nudimo sve vrste jela i vrhunska kvalitetna vina, a svakodnevni izazovi su lakši ukoliko dan započnete uz finu kavicu u našem baru.

Ljubazno i profesionalno osoblje Hostela Plus će udovoljiti Vašim željama i prilikom organizacije svadbenih večera, domjenaka, poslovnih i svečanih ručkova,  te po potrebi osmisliti i poseban jelovnik i program po Vašim željama i ukusu.

Gostima Hostela Plus je na raspolaganju smještajni kapacitet za 67 osoba u 18 moderno i prekrasno uređenih jedinica, soba i apartmana.


Stojimo Vam na raspolaganju od 7-24!